(+31) 475 - 46 8012 info@de3eenheid.nl

Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Theresi Smeijsters-Bemelmans. Ik ben geboren in 1957. Ik ben gehuwd en samen hebben we vier kinderen. Voordat we de kinderen kregen was ik werkzaam in het kinderrevalidatie centrum “Franciscusoord” nu “Adelante”.
Ik ben met Kinesiologie in aanraking gekomen door mijn kinderen. De eenvoudige handelingen van de Kinesiologe hadden een enorme uitwerking op mijn kinderen, dit maakte grote indruk op mij.
Sinds 2003 ben ik me gaan verdiepen in kinesiologie en in juni 2007 heb ik de HBO opleiding Touch for Health Practitioner bij de Nederlandse School voor Kinesiologie afgerond. Door meer verdieping en scholing in toegepaste Kinesiologie werd ik in juni 2008 beëdigd als Erkend Kinesioloog bij de Beroepsvereniging voor Kinesiologie.

Voeding is de bouwsteen en tevens de brandstof van ons lichaam. Ik ben steeds bezig geweest met wat is ‘gezonde’ voeding en ben me gaan verdiepen in orthomoleculaire geneeskunde bij Van Nature Foundation waar ik 2011 mijn diploma behaalde, daarna verdere verdieping met klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Als orthomoleculair therapeut heb ik meer kennis en inzicht over de samenstelling en werking van voeding en kruiden, dit is van grote waarde om voor iedere persoon een passend voedingsadvies op te stellen. Ik blijf me verdiepen en ontwikkelen op verschillende gebieden en zoeken naar steeds meer mogelijkheden.

Mijn behandeling is een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde en is gericht op de totale mens en niet alleen op de klacht. Het zelfherstellend vermogen wordt hierdoor geactiveerd, zodat je zelf de verantwoording voor je eigen gezondheid kunt dragen.
Voor mij is dit een ideale manier van werken, omdat het duidelijk en doeltreffend is. Ik nodig je uit om kennis te maken en te ervaren wat het met je doet.