Wie ben ik

Mijn naam is Theresi Smeijsters-Bemelmans. Ik ben geboren in 1957. Ik ben gehuwd en samen hebben we vier kinderen. Voordat we de kinderen kregen was ik werkzaam in het kinderrevalidatie centrum “Franciscusoord” nu “Adelante”.
Ik ben met Kinesiologie in aanraking gekomen door mijn kinderen. De “eenvoudige” zachte en krachtige methode van de Kinesiologe hadden een enorme uitwerking op mijn kinderen, dit maakte grote indruk op mij.

Sinds 2003 ben ik me gaan verdiepen in kinesiologie en heb verscheidene opleidingen gevolgd o.a. HBO medische en psychosociale basiskennis, Touch for Health Practioner, Erkend Kinesiologe en Orthomoleculaire Geneeskunde.

Voeding is de bouwsteen en tevens de brandstof van ons lichaam. Ik ben steeds bezig geweest met wat is ‘gezonde’ voeding en ben me gaan verdiepen in orthomoleculaire geneeskunde, daarna verdere verdieping met klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Als orthomoleculair therapeut heb ik meer kennis en inzicht over de samenstelling en werking van voeding en kruiden, dit is van grote waarde om voor iedere persoon een passend voedingsadvies op te stellen. Ik blijf me verdiepen en ontwikkelen op verschillende gebieden en zoeken naar steeds meer mogelijkheden.

Mijn behandeling is een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde en is gericht op de totale mens en niet alleen op de klacht. Het zelfherstellend vermogen wordt hierdoor geactiveerd, zodat je zelf de verantwoording voor je eigen gezondheid kunt dragen.
Voor mij is dit een ideale manier van werken, omdat het duidelijk en doeltreffend is. Ik nodig je uit om kennis te maken en te ervaren wat het met je doet.