(+31) 475 - 46 8012 info@de3eenheid.nl

Plaats hier uw reacties

Comments

 • 27 maart 2016

  Beste Theresi,
  Telkens als ik bij jou ben geweest heb ik het gevoel dat er weer een stukje van de puzzel op de plaats is gelegd. Minder prettige Gevoelens maken plaats voor inzicht en wijsheid. Je neemt ook de tijd om naar me te luisteren en dat geeft me een goed gevoel. Je spirituele en verstandelijke (wetenschap en logica) kant weet je vaak goed te combineren en te vertalen naar het alledaagse leven, waardoor hetgeen je me leert ook daadwerkelijk toe te passen is. En daar draait het natuurlijk ook om. Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen!

 • 27 maart 2016

  Beste Theresi, je stelt de ander altijd in staat om de switch te maken van de vibratie van “Not knowing” naar “knowing”. Dit door oprecht te luisteren, echt aanwezig te zijn in het gesprek en het stellen van de juiste vragen. Door de combinatie van je professionaliteit – je vakkundigheid -, je levenservaringen en “er zijn” met je hele “wezen”, ervaar ik je als een zeer waardevolle coach en mentor. Ik heb veel gevoeld en geleerd. Dit heeft me mede gebracht tot de mens die ik nu ben. Ik voel helderheid! Theresi, dank je! Vanuit een dankbaar hart. Ellen

 • 27 maart 2016

  Beste Theresi.
  Na 5 jaar ellende met ziekenhuis bezoeken en opnames heel dankbaar dat ik jou met al je kennis over kinesiologie hebt ontmoet. Het is bijna niet te verwoorden hoe je met al je rust en kennis een volgens doctoren on oplosbaar probleem toch voor me hebt aangepakt en opgelost.
  Graag wil ik personen met problemen aanraden contact met je op te nemen om van je rust en kennis over kinesiologie gebruik te maken.

  Theresi heel erg dankbaar ben ik je.

  Met vriendelijke groet,
  Ger.

 • 27 maart 2016

  Lieve/beste Theresi,

  Waanzinnig wat je allemaal voor me hebt betekend.
  Als ik terug kijk na de eerste keer en na nu……

  Bhoaaaaaaa wat een verschil. Ik voel me weer mens, ik voel me weer RON. Wat een energieboost.
  De warme manier van werken, het op je gemak laten voelen, het los laten van, herkennen en accepteren van, inzicht geven over de manier van denken, het leren omgaan van de rode druk knoppen, zelfwaardering, de duidelijkheid, het leren omgaan met situaties zonder zichzelf te verliezen, het luisteren na je lichaam, voedsel en supplementenadviezen. En noem het maar op.

  Maar in een zin zou ik schrijven…..
  DANK JE WEL DAT JE ME HEBT WILLEN HELPEN OM WEER BALANS IN ME LEVEN TERUG TE VINDEN EN TE KRIJGEN.
  JE BENT EEN BIJZONDER MENS.

  Groetjes Ron.

 • 27 maart 2016

  Lieve Theresi,
  Wat een mooie manier om het zelf herstellend vermogen van het individu in werking te stellen. De drempel om te komen was hoog maar al na de 1e afspraak was er geen sprake meer van een drempel en keek ik uit naar de volgende afspraak.Ik was nieuwschierig en wilde meer weten
  Wat ik zo bijzonder mooi vind aan je manier van werken is dat je geen oordeel hebt en mensen en in hun waarde laat. Jij hielp mij de blinden vlekken te herkennen en te onderzoeken. (de rode en groene knoppen) te herkennen en accepteren. Het is eigenlijk een heel eenvoudige manier om naar jezelf in je eigen context te kijken. Je hebt mij laten inzien en ervaren dat herstellen begint bij acceptatie. Ik dank je daarvoor.

 • 27 maart 2016

  Theresie bij deze wil ik graag mijn bewondering uiten hoe je met overgave en toewijding en liefde, klaarblijkelijk je passie (je werk) uitoefent, ik kan echt daarvan genieten hoe je altijd alles uit de kast haalt om het beste wat nodig is te bewerkstelligen. voel me altijd heerlijk op mijn gemak bij jou en stap met een goed gevoel de deur weer uit…..alle lof! Om Shanti !

 • 27 maart 2016

  Theresi, na de behandeling en jouw wijze raad van vandaag, is er een zware last van mij afgevallen. Op kundige wijze, maar altijd integer en respectvol, leg je de vinger op de zere plek en dat voelt O ZO GOED !!

 • 27 maart 2016

  Hoi Theresi,

  Zoals ik vaker zeg, ik vind het echt bijzonder wat je doet. Jij verstaat de kunst om tot kernen te komen die zo diep zitten dat het haast onmogelijk lijkt te zijn ze aan te pakken. Maar met jouw methode en kennis lukt het dus wel om dingen voorgoed positief te keren en zo steeds beter bij je eigen ware ik te komen. Wat ik ook als heel prettig ervaar,de rust, tijd en compassie die je als persoon bezit. Jij hebt je passie gevonden en ontwikkeld en daar ben je verdomd goed in!

  Dankjewel!

 • 27 maart 2016

  Theresi,
  Te omschrijven als een warme persoonlijkheid, neemt de tijd voor de mens.Ik ben nu meerdere malen bij je geweest en we hebben vandaag de sessies afgesloten, de laatste stukken zijn aangepakt en herstelt. Ik heb datgene wat we samen hebben aangepakt als zeer positief ervaren en sta weer krachtig op twee benen.Ik heb vertrouwen,dank je wel!

 • 27 maart 2016

  Theresi, bedankt dat je me terug in balans en mijn “kracht” hebt gezet, het gevoel weer hebben dat je opnieuw alles aankunt. Fantastisch!!

 • 12 januari 2017

  Theresi,
  Wat heb ik veel van jou geleerd!
  Dat een ziekte zich ontwikkeld, niet onherroepelijk maar omkeerbaar is.
  Bij de eerste behandeling voelde ik gelijk iets positiefs gebeuren.
  Door een ogenschijnlijk onoplosbaar probleem van een andere kant te bekijken, waardoor er weer ruimte komt om het aan te pakken.
  Ook ben je onpartijdig en geef je handvatten om inzicht te krijgen, waardoor je gaat nadenken en zelf tot een oplossing komt.
  Ook de voedingsadviezen met uitleg over het “hoe en waarom”ervaar ook als heel waardevol.
  Héél veel dank voor je hulp tot nu toe en in de toekomst.

 • 21 juli 2017

  Bedankt voor de goede adviessen mijn haar problemen zijn opgelost

Leave A Reply