Laat stress achter je en omarm een leven vol vitaliteit en evenwicht.

Stress Release

In onze moderne wereld is stress een alomtegenwoordig fenomeen geworden, dat zowel onze fysieke, emotionele als mentale welzijn beïnvloedt.

Met behulp van de spiertest als bio-feedback-mechanisme kunnen we stressfactoren identificeren die zich diep in het lichaam hebben genesteld. Deze stressfactoren kunnen variëren van overbelasting en slechte voeding tot onverwerkte trauma's en ervaringen.

Kinesiologie is niet alleen een methode om stress te beheersen, maar ook om een dieper contact met het lichaam te herstellen en het bewustzijn te vergroten. Door te begrijpen waar stress vandaan komt en welke lessen het met zich meebrengt, kunnen we een pad naar evenwicht en welzijn bewandelen.

Ontdek de kracht van kinesiologie voor stressmanagement en energieherstel. Laat stress achter je en omarm een leven vol vitaliteit en evenwicht.

Stress Release, ontwikkeld door Wayne Topping, is een effectieve methode om stress te herkennen, erkennen en aan te pakken, en tegelijkertijd invloed uit te oefenen op ons denken en functioneren, ondanks de aanwezigheid van stress.

Door deze stress op te sporen en te behandelen, wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd en kan de energie weer vrij stromen.

Deze techniek kan helpen bij verschillende uitdagingen, zoals fobieën, angsten, oude emotionele patronen, trauma's, levensveranderingen en het stellen van doelen.
Het vermindert negatieve emoties, vergroot zelfvertrouwen en verbetert het zelfbeeld. Ook biedt het ondersteuning bij vastgelopen situaties, zoals dwangmatig gedrag, verslavingen en depressies, burn out klachten.

In mijn praktijk combineer ik Stress Release met andere methoden zoals Neuro Emotionele Paden (NEP), ontwikkeld door Hugo Tobar en Persoonlijke stoornissen, ontwikkeld door Daria Kovalchuk. Dit biedt een krachtige combinatie van inzicht, bewustwording en het zacht afvoeren van stress uit de onderbewuste centra van de hersenen die verbonden zijn met het emotionele systeem.