Even Voorstellen

Mijn naam is Theresi Smeijsters-Bemelmans (1957), ik ben gehuwd, moeder van vier kinderen en inmiddels oma van vijf kleinkinderen.

Mijn kennismaking met Kinesiologie begon door de positieve ervaringen van mijn kinderen met deze "eenvoudige" zachte en toch krachtige methode. Deze ervaringen maakten een diepe indruk op mij en motiveerden me om me verder te verdiepen in dit vakgebied.

Sinds 2003 heb ik mij toegelegd op het bestuderen en beoefenen van Kinesiologie. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, waaronder HBO Medische en Psychosociale Basiskennis, Touch for Health Practitioner, Erkend Kinesiologe, Orthomoleculaire Geneeskunde, en ik heb me verder verdiept in Klinische Psycho-Neuro-Immunologie (KPNI).

Mijn interesse in voeding begon op jonge leeftijd, na het overlijden van mijn moeder. Op zoek naar een gezonde levensstijl heb ik diverse diëten uitgeprobeerd en ontdekt wat wel en niet werkte voor mij. Dankzij mijn kennis van orthomoleculaire geneeskunde begrijp ik nu beter hoe voeding ons lichaam beïnvloedt en heb ik geleerd om voor iedere persoon een passend voedingsadvies op te stellen.

Mijn benadering is holistisch, wat betekent dat ik niet alleen naar de klacht kijk, maar naar jou als geheel mens. Mijn behandelingen vormen een waardevolle aanvulling op de reguliere geneeskunde en zijn gericht op het activeren van het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

Ik nodig je van harte uit om kennis te maken en te ervaren wat mijn benadering voor jou kan betekenen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw welzijn.

Met vriendelijke groet, Theresi Smeijsters-Bemelmans

Punten waarbij ik jou kan helpen te verbeteren

  • Ondersteuning bij gezondheid en welzijn.
  • Focus op emotionele en mentale aspecten.
  • Verkenning van innerlijke kracht en veerkracht.
  • Creëren van veilige en ondersteunende omgeving.
  • Begeleiding bij het realiseren van volledig potentieel.
  • Hulp bij het ontwikkelen van effectieve strategieën.
bedoctor-icon-pin

Maak een afspraak en start het helingsproces.

Kinesiologie Praktijk De3Eenheid,
Hoofdstraat 50,
6051 AM, Maasbracht