Voeding is de bouwsteen en tevens brandstof van ons lichaam.

Orthomoleculaire geneeskunde

Orthomoleculaire geneeskunde richt zich op het aanvullen van het lichaam met de juiste hoeveelheid natuurlijke stoffen voor optimale gezondheid, zoals vitaminen, mineralen, spoorelementen, aminozuren en essentiële vetzuren.

Goede voeding is essentieel en de basis van een goede gezondheid. Voeding is de bouwsteen en tevens brandstof van ons lichaam. Iedere cel in het lichaam is opgebouwd uit dat wat je daarvoor hebt gegeten

Ieder mens is uniek en heeft andere behoeften en voorkeuren. Een algemeen voedingsadvies geeft richtlijnen, maar een persoonlijk voedingsadvies sluit aan.

Gezonde voeding is cruciaal, maar soms zijn voedingssupplementen nodig bij voedingstekorten.

Met een kinesiologische test streven we naar een betere opname van voedingsstoffen, afgestemd op individuele behoeften.

Voedingssupplementen kunnen veilig naast andere behandelingen worden gebruikt, maar interacties met medicijnen moeten worden overwogen en gecommuniceerd met een arts of therapeut.

Klinische Psycho-Neuro-Immunologie (PNI) onderzoekt de interacties tussen psyche, neurologie, immunologie en endocrinologie, en hun effect op gen-activiteit en menselijk functioneren. Het benadrukt het belang van voeding, beweging en psychosociale interventies voor optimale gezondheid.

Ontdek hoe orthomoleculaire geneeskunde jou kan helpen jouw gezondheid te optimaliseren en welzijn te verbeteren.